Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Sena SPIDER ST1 MESH kommunikáció bukósisakokhoz
86.900 Ft
Menny.:db
Kép 1/7 - sena_spyder_st1
Kép 2/7 - sena_spyder_st1
Kép 3/7 - sena_spyder_st1
Kép 4/7 - sena_spyder_st1
Kép 5/7 - sena_spyder_st1
Kép 6/7 - sena_spyder_st1
Kép 7/7 - sena_spyder_st1
sena_spyder_st1
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Sena SPIDER ST1 MESH kommunikáció bukósisakokhoz

86.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 850 Ft
Elérhetőség: ÜZLETBEN

Leírás

SENA Bluetooth Headsettek és bukósisakok

A KÖLTSÉGHATÉKONY MESH A JÖVŐ

Bemutatjuk a SPIDER ST1-et, egy megfizethető, Mesh kommunikációs rendszerű headsetet a Sena jól bevált kesztyűbarát forgó-tárcsás vezérlésével.

A SPIDER ST1 és a három gombos vezérlésű SPIDER RT1 a Sena első motorkerékpáros kommunikációs headsetjei, amelyek kizárólag az úttörő Mesh Intercom platformon működnek, lenyűgöző áron.

A KÖLTSÉGHATÉKONY MESH A JÖVŐ
Bemutatjuk a SPIDER ST1-et, egy megfizethető, Mesh kommunikációs rendszerű headsetet a Sena jól bevált kesztyűbarát forgó-tárcsás vezérlésével. A SPIDER ST1 és a három gombos vezérlésű SPIDER RT1 a Sena első motorkerékpáros kommunikációs headsetjei, amelyek kizárólag az úttörő Mesh Intercom platformon működnek, lenyűgöző áron. A Sena prémium Mesh technológiája - amint azt először a csúcskategóriás 50S és 50R headsetekben láthattuk -, egyszerűsíti a motoros-motoros közötti kommunikációt akár nagy akár kisebb csoportok számára, és most ugyanazt a robusztus megbízhatóságot biztosítja minden SPIDER ST1 felhasználó számára. A SPIDER ST1 olyan jövőbe mutató értékes szolgáltatásokat kínál, mint:

- Prémium Sena minőség, megfizethető áron
- Egy kattintással csatlakoztatható Mesh Intercom™
- Prémium HD hangszórók
- Okostelefon párosítás Bluetooth® 5,1-en keresztül
- Audio Multitasking™
- Kesztyűbarát háromgombos felület

SENA MESH - EGY LÉPÉSSEL ELŐBB

A SPIDER ST1 két különböző Intercom móddal rendelkezik: zárt csoportos (Group Mesh) és többcsatornás nyitott hálózatos (Open Mesh).

A Group Mesh használatakor a felhasználók privát csoportot hoznak létre, amely legfeljebb 24 résztvevőt támogat akár 8 km-es tartományban (min. 6 motoros @1,6 km-es távolságokra). A résztvevők meghívást kapnak a Group Mesh-be, ami további controlt és adatvédelmet biztosít.

A Multi-Channel Open Mesh lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag tetszőleges számú résztvevővel kommunikáljon a Mesh hálózatban akár 8 km hatótávolságon belül. Az Open Mesh többcsatornás választási lehetőséget is kínál, kilenc csatornával! A nagyobb Open Mesh csoporton belül a kilenc frekvencia között válthat a különböző motoroscsoportokkal folytatott beszélgetésekhez.

A SPIDER ST1 11 órás beszélgetési ideje több mint elég, és ehhez mindössze 1,5 óra alatti gyorstöltéssel rendelkezik. A SPIDER ST1 teljesen kompatibilis az összes Sena Mesh-sel felszerelt eszközzel, mint a SPIDER RT1, 50S, 50R, 30K headsettek és a STRYKER és IMPULSE bukósisakok, valamint minden olyan Sena Bluetooth headsettel, amely a +Mesh Adapterhez csatlakozik.

HD HANGSZÓRÓK 
Kiváló hangteljesítmény és fizikai komfort egyaránt megtalálható a Sena prémium HD hangszóróiban, amelyek a SPIDER ST1-hez tartoznak. A HD hangszórókat alacsony profilú csapott karimával tervezték, hogy csökkentsék a fülhöz való érintkezést, és mint mindig, könnyen beilleszthetők a sisakok előre kialakított hangszóró mélyedéseikbe. A jelentősen megnövelt hangerővel, mélyhangkiemeléssel és tiszta hangzásukkal a HD hangszórók kiváló kommunikációs hangminőséget és még jobb zenehallgatási élményt nyújtanak.

BIZONYÍTOTT SENA KÉPESSÉGEK

A Bluetooth 5.1 lehetővé teszi hogy mobiltelefonját és a SPIDER ST1-hez párosítsa, ezáltal a sisakon belül hallgathatja kedvenc zenéit, a GPS-utasításait, és természetesen telefonálhat is. A SPIDER ST1 a Sena Audio Multitasking™ technológiájával is fel van szerelve, így míg a Mesh Intercom™-on keresztül beszélgethet motoros társaival, addig (egyidőben) a Bluetooth-on keresztül telefonjáról  hallgathatja zenéit vagy a GPS utasításait.

SENA MOTORCYCLES APP 
A vadonatúj Sena Motorcycles App lehetőséget ad a felhasználóknak a SPIDER ST1 eszközbeállításainak vizuális konfigurálására. Töltse le a Sena Motorcycles alkalmazást a SPIDER ST1 különféle beállításainak és funkcióinak testreszabásához, beleértve az Open Mesh csatornabeállításainak távoli kezelését, vagy akár egy privát csoport beállítását a Group Mesh számára. Keresse fel az App Store vagy a Google Play áruházat a Sena Motorcycles alkalmazás letöltéséhez.

Paraméterek

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK
Méretei
Hangszórók átmérő = 40 mm – vastagsága = 7.2 mm
A fő modul méretei 86mm x 52mmx x 27,5mm
A fő modul súlya 60g
A karos mikrofon vezetékének hossza = 150 mm
A hangszórók közötti vezeték hossza 750 mm
Működési hőmérséklet tartomány -10°C - 55°C
Töltési hőmérséklet tartomány 0°C - 45°C
MESH HÁLÓZAT
Mesh Intercom Technology
BLUETOOTH
Bluetooth® 5.1
Headset Profile (HSP)
Hands-Free Profile (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)
INTERCOM
Működési hatótávolság
Mesh Intercom max 2 km (1.2 miles) nyílt terepen, mely minimum 6 résztvevő esetén akár 8.0 km-is lehet
Egyidőben Intercom kapcsolatban résztvevők száma
Open Mesh Intercom elvileg korlátlan (hatósugáron belül)
Group Mesh Intercom 24 fő
Támogatott csatornák
Open Mesh Intercom 9 csatorna
AUDIO
Advanced Noise Control™ - Fejlett zajcsillapítás
Beépített SBC Codec
AKKUMULÁTOR
Beszélgetési idő 11 óra
Töltési idő 1,5 óra
Gyorstöltés 20 perc töltéssel akár 3,5 óráig is beszélhet a Mesh Intercom-on
Beépített Lithium Polymer Akkumulátor
SZABVÁNY MEGFELELŐSSÉG
CE, FCC, IC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók