Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Sena 30K kommunikációs Mesh rendszer, HD hangszóróval
113.500 Ft
Menny.:db
Kép 1/8 - sena-30k-kommunikacios-rendszer-mesh-intercom™-technologiaval
Kép 2/8 - sena-30k-kommunikacios-rendszer-mesh-intercom™-technologiaval
Kép 3/8 - Sena 30K kommunikációs Mesh rendszer, HD hangszóróval
Kép 4/8 - Sena 30K kommunikációs Mesh rendszer, HD hangszóróval
Kép 5/8 - Sena 30K kommunikációs Mesh rendszer, HD hangszóróval
Kép 6/8 - Sena 30K kommunikációs Mesh rendszer, HD hangszóróval
Kép 7/8 - Sena 30K kommunikációs Mesh rendszer, HD hangszóróval
Kép 8/8 - Sena 30K kommunikációs Mesh rendszer, HD hangszóróval
sena-30k-kommunikacios-rendszer-mesh-intercom™-technologiaval
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Sena 30K kommunikációs Mesh rendszer, HD hangszóróval

113.500 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: ÜZLETBEN

Leírás


SENA Bluetooth Headsettek és bukósisakok

Újdonság: HD Hangszóró

A Sena 30K Mesh Intercom™ technológiája lehetővé teszi csoportja számára, hogy akkor is zökkenőmentesen kommunikáljanak egymással, ha egy motoros hatótávolságon kívülre kerül.

A több kapcsolattal és a Mesh-Networking technológiával a Sena 30K a kommunikáció következő generációja.

Biztonságos és egyszerű kezelhetőség a külön megvásárolható Kormány Távirányítóval (ennek a csomagnak nem része)

 

MESH INTERCOM™, egy lépéssel feljebb

A Sena Mesh Intercom™ technológiája megérkezett és készen áll arra, hogy megváltoztassa az utazását. Egyszerűen nyomja meg a 30K tetején található gombot a nyilvános mód bekapcsolásához, és azonnal automatikusan csatlakozik a másfél kilométeres hatósugáron belüli többi 30K-t használó motoroshoz. A Sena új Mesh Intercom™ technológiájának köszönhetően az Intercom kapcsolatok is sokkal stabilabbak lettek, mint voltak ezelőtt. Amikor a csoport egyik tagja hatótávolságon kívülre kerül, a többiek továbbra is kapcsolatban maradnak, míg a 30K folyamatosan keresi az elvesztett kapcsolatot, és automatikusan újra csatlakoztatja amint az hatósugáron belülre kerül. Már nem kell aggódnia azért, hogy az eddigi Bluetooth rendszerek lánc-kapcsolódása miatt a fél csoporttal elveszítheti a kapcsolatát. Privát módban meghívhat és kommunikálhat max. 16 motorossal egy legfeljebb 2,0 km-es távolságon belül, míg a környezetükben lévő többi 30K-s motoros vendégként csatlakozva hallgathatja az önök beszélgetését. Ha legalább 5 vagy több 30K-ssal motorozik együtt, a Mesh Intercom intelligensen kapcsolatban tartja a csoportot legfeljebb 8 km-es távolságig.

 

 

 

 

 

 

Még több kapcsolat 

A Sena Mesh Intercom™ technológiájának technológiai előrehaladása lehetővé teszi a Bluetooth technológiával való együttműködést, így több kapcsolatot tesz lehetővé, mint volt a 30K előtt. A 30K egybe csomagolja az összes szükséges képességet, hogy nagy csoportokban utazhasson. Az innovatívan két antennával és két különálló processzorral (melyből az egyik a Bluetooth, a másik a Mesh Intercom™-é) tervezett 30K képes egyidejűleg összekapcsolni a különböző processzorokat az új többes-üzemeltetésű funkciójával. Azzal a képességével, hogy mind a Mesh Intercom™-ot, mind a Bluetooth 4.1-et egyidejűleg tudja csatlakoztatni, a 30K azt a csatlakoztathatóságot kínálja önnek, amire szüksége van a motorozás közben.

Kapcsolatban motorozni még soha nem volt ilyen egyszerű

Az eddigi legokosabb készülékünk, a 30K kínálja a legtöbbféle kapcsolódási lehetőséget: így a Mesh Intercom™ technológiát, a Bluetooth-t és az új Sena RideConnected alkalmazást is. A Sena RideConnected App a mobilhálózaton keresztül lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakozzon a többi motoroshoz, bárhol is legyenek ők az egész világon. Kapcsolódjon bármelyik motorossal bármilyen helyzetben a 30K-val. Ugyan a 30K-t a Mesh Intercom™ technológiájára fejlesztették ki, de ez továbbra is egy Bluetooth 4.1 kompatibilis sisakszett, mely képes akár 3 másik Sena vagy nem Sena Bluetooth-sisakszetthez is kapcsolódni. A 30K-n keresztül fogadhat telefonhívásokat, hallgathatja a GPS-navigációt vagy kedvenc zenéit.

További funkciók, hogy a jó irányba haladj

A 30K új gyors-töltési lehetősége mindössze 20 percnyi töltés után már öt órányi Bluetooth-Intercom használatot, vagy 3 órás Mesh Intercom™ használatot tesz lehetővé. A forradalmian új kettős antennával a motorosok egyszerre használhatják a 30K összes funkcióját, mint például a Mesh Intercom™ és a Bluetooth Intercom. Ha már úton van, a 30K teljes vezérlése érintés nélkül, akár hangutasítások segítségével is történhet. Az intuitív technológia biztosítja a biztonságos, két kézzel irányított vezetést, miközben folyamatosan lépkedhet a zene-, telefon- és Intercom funkciók között. A víz- és időjárásálló 30K kompatibilis a Sena opcionális távirányítóival, valamint a 20S sorozat összes sisakszettjével, kiegészítő tartozékával.

Az Audio Multitasking™ funkcióval vezérelheti azt, amit hallani szeretne

A Sena 30K Audio Multitasking ™ technológia lehetővé teszi, hogy miközben beszélget a Mesh Intercom™-on keresztül, a közben egyidejűleg különböző Bluetooth kapcsolódású eszközöket is hallhasson, mint például kedvenc zenéit telefonjáról, vagy telefonáljon, vagy a GPS navigáció utasításait. A felhasználóknak már nem kell foglalkozniuk a korábbi Bluetooth kommunikációs eszközök megszakítás alapú hangfunkcióinak problémáival. Most a hangforrások nem megszakítják, hanem egyszerűen átfedik egymást így biztosítva egy komplett hallhatóságot. Tegye élvezetesebbé a motorozást az audió források összefonódásával! 

Élvezze az irányítást a Sena Smartphone alkalmazásokkal
A 30K és a 30K-hoz készített Sena Smartphone App (iPhone és Android) összekapcsolása egy gombnyomással lehetővé teszi az eszköz beállításainak konfigurálását és a gyors útmutató elérését.
A 30K könnyedén csatlakozhat a Sena RideConnected App-hoz is, amivel gyakorlatilag korlátlan számú motorossal tud Intercom kapcsolatot létesíteni egy végtelen sugárú tartományban mobil internet kapcsolat segítségével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók